Gönen'e Spor Kompleksi

Gönen

200 dönüm alan üzerine kurulacak spor tesisi projesine Spor Toto Genel Müdürlüğünden 300 bin TL kaynak aktarıldı.




Gönen Belediye Başkan'ı Hüseyin Yakar, 2012'inin son ayında Gönen gençlerine dev bir yatırım kazandırıyor.


2012'inin bitmesine sayılı günler kala Gönen dev bir yatırım daha kazanıyor. Belediye Başkanı Yakar'ın en fazla önem verdiği projelerin başında yer alan 200 dönüm alan üzerine kurulacak spor tesisi projesine Spor Toto Genel Müdürlüğünden 300 bin TL kaynak aktarıldı.

Başkan Yakar, Spor Toto Genel Müdürlüğüyle bu hafta içinde protokolün imzalanacağını,  projenin ise 2013'in ilk aylarında ihale edileceğini açıkladı.2 futbol sahası, 1 yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahasıyla örnek bir tesisi gençlerin hizmetine sokmak isteyen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, 2012'in en büyük projesi olarak değerlendirdiği spor kompleksine kaynak aktarıldığını açıkladı.

Spor ve Genlik Bakanlığı ile Gönen Belediyesinin işbirliğinde yaşama geçirilecek olan spor kompleksi projesine Spor Toto Genel Müdürlüğünden 300 bin TL'lik kaynak aktarıldığını bildiren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Spor Toto Genel Müdürlüğüyle bu hafta içerisinde protokolü imzalayacağız” dedi. Hazine'den yer tahsisinin gerçekleştiğini de belirten Başkan Yakar, Gönen spor kompleksi, futbol sahasından, yüzme havuzuna, basketbol sahasından, tenis kortuna kadar her ayrıntının düşünüldüğü örnek bir tesis olacak. Gençlerimiz, her türlü sportif etkinliğini tesiste yapabilecek. ``

``Sportif alanların yanı sıra tesis, antrenman sahasıyla spor kulüplerimize hizmet verecek. Belediyemiz ile bakanlığın ortaklaşa inşa edeceği spor tesisinin projesi, 2013 yılının ilk aylarında ihale edilecek, 2013 yılı sonuna kadar da gençlerimizin hizmetine açılacak” müjdesini verdi.





amatör
17.12.2012 01:37:07
sayın Hüseyin Yakar bırakın bunları 3-4 yıldır gönen spor tesisi kazandıracağız diyorsunuz, daha yeni tesis dediğiniz yeri alt yapı çalışmasına başladınız. spor toto müdürlüğünden gelecek dediğiniz 300 bin tl, bir futbol sahasının suni çimine yetmiyor 300 bin tl.güzel proje en kısa zamanda faaliye geçse ama sayın başbakan nasıl diyor hedef 2023 diye, bu tesiste hedef 2023 yılında ancak biter.

amatör
17.12.2012 01:45:10
sayın Hüseyin Yakar, gönen`e spor tesisi kazandırmaktan önce, Gönen Bel.spor`un kendi binası yok, takım oyuncuları hangi pansiyon yada motelde kalıyordur onu siz biliyorsunuzdur. görüyoruz şu anda Gönen Bel.spor un ligdeki durumunu, ilk etapta gönen spor kalacak yer kazandırın. spor toto teşkilatından gelecek para gönen bel.sporun bu yılkı bütcenin 3/1 kadar. sayın başkan takdir sizin.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı